Welke pyjama draag je in de winter?
/
/
Welke pyjama draag je in de winter?

Welke pyjama draag je in de winter?

Wanneer het weer wat kouder gaat worden dan zijn we al gauw geneigd ons ook in de nacht wat warmer te kleden. Zelfs mensen die normaal gesproken in bed niets dragen die gaan dan vaak wel een pyjama dragen. Welke pyjama is er nu echt geschikt om in de winter te dragen?

Wat draag jij het liefst?

De een vindt het heerlijk om zo naakt het bed in te gaan en de ander wil toch wel graag wat meer om het lijf hebben. Waar je goed op moet letten is dat het in ieder geval vocht opneemt. In de nacht zweet je best wel veel al zal je dat misschien niet altijd zo beleven. Het is dan dus van belang dat de stof die je draagt dit vocht opneemt.

Lekker warm!

Een flanellen pyjama is heerlijk zacht en zeker ook lekker warm om te dragen. Dit is een echte winterstof. In de zomer is flanel echt te warm om te dragen en dat is dan ook weer niet fijn. Meestal draag je in de zomer katoen.

Wat ook heerlijk warm is om te dragen is een onesie. Vroeger noemde we dat gewoon een huis pak. Zeker wanneer je net lekker bent wezen douchen en toch nog even televisie wil kijken op de bank is dit ideaal om te dragen.

Een beetje sexy

Wil jij voor je partner toch een beetje sexy gekleed gaan in de nacht, of vind je het gewoon zelf erg fijn? Dan is een mooi negligé dragen ook echt wel te doen. Duik je toch liever lekker naturel en naakt je bedje in? Dan hoef je het alsnog niet koud te hebben want dan pas je gewoon het beddengoed aan op de kou die er in de winter kan zijn.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.