Welk pyjama type ben jij?
/
/
Welk pyjama type ben jij?

Welk pyjama type ben jij?

Welk pyjama type ben jij? Draag jij een warme trui met een comfortabele en zachte joggingbroek of liever een sexy kanten string in bed? Het zegt namelijk heel wat over je persoonlijkheid. Lees snel verder en ontdek welk pyjama type jij bent.

Naakte doos

Lekker vrij en luchtig ga je door het leven. Waarom zou je een pyjama dragen als het niet hoeft? En een bijkomend voordeel is dat het ook nog eens goed is voor je doos, want al dat gezweet daar vanonder veroorzaakt alleen maar bacteriën en infecties. Hoe luchter hoe beter.

Koude Klaas

Jouw grootste vriend is een onesie. Dé ideale pyjama voor jou, want jij hebt het werkelijk altijd koud. Buiten in de kou zullen we jou niet snel vinden. Jij zit liever op de bank met een kop thee in je pyjama met een dekentje. Maar niet alleen op de bank, het liefst lig je ook zo in je bed. Of je partner er nou zo blij van wordt? Want echt sexy is het natuurlijk niet!

Pietje precies

Bij jou is alles schoon en opgeruimd. Jij staat bekend als een perfectionist. Je let ontzettend op je persoonlijke verzorging. Jouw nagels zijn altijd keurig gemanicuurd, je scheert ieder haartje wat je tegenkomt op je lichaam weg en het liefst zou je iedere week naar de kapper gaan. Jij draagt een zijden pyjama en je bent een rugslaper, want stel je voor dat je pyjama kreukt!

Kanten Kitty

Jij staat nog helemaal aan het begin van een relatie en zet je beste beentje voor. Of ben je net weer vrijgezel en neem je het ervan? Jij draagt sexy kanten ondergoed dag en nacht, want je weet nooit wat je tegenkomt en meeneemt naar huis.

Welk pyjama type ben jij?

En? Al slaperig geworden? Of ga je eens lekker op stap om te scoren? Groot gelijk. We wensen je in ieder geval een goede nacht(rust).

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.